PREDSTAVLJANJE INSTRUMENATA UNUTARNJEG TRŽIŠTA "SVE NA JEDNOM MJESTU!"

Split, 27. listopada 2017., Riva, 12:00 - 17:00 sati

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta provodi javna događanja pod nazivom „Sve na jednom mjestu“ s ciljem predstavljanja mogućnosti različitih instrumenata unutarnjega tržišta EU-a koji su na usluzi našim građanima, poduzetnicima i javnoj upravi. 

Ciklus javnih događanja je započet u Zagrebu u subotu 9. rujna o.g. te se nastavio u Osijeku 22. rujna, Varaždinu 29. rujna, Rijeci 13. listopada te će se održati Splitu 27. listopada. Uz javno predstavljanje instrumenata unutarnjega tržišta EU-a koji su na usluzi građanima, gospodarstvenicima i tijelima javne uprave, u suradnji s Hrvatskom udrugom poslodavaca će se održati  i stručne prezentacije za gospodarstvenike „Instrumenti unutarnjeg tržišta EU za lakše poslovanje gospodarstvenika“ (u Hotelu Park, Hatzeov perivoj 3, Split, od 9:00-12:30 sati). 

Pozivamo i građane da nam se pridruže u Splitu  27. listopada 2017. godine od 12:00 – 17:00 na Rivi na kojem će doznati brojne informacije  o pravima potrošača, digitalnom gospodarstvu, e-računu i e-potpisu, kako pokrenuti poslovanje i pružati usluge ili plasirati vlastiti proizvod na tržišta drugih država EU-a.

Saznajte koja su vaša prava u okviru unutarnjeg tržišta Europske unije, kako ih ostvariti i kome se obratiti.

  • Kodeks EU o pravima na Internetu
  • Prečac kroz rokove
  • Potrošači - upoznajte svoja prava
  • Vodič kroz nacionalni program zaštite potrošača 2013.-2016.