PREDSTAVLJANJE INSTRUMENATA UNUTARNJEG TRŽIŠTA "SVE NA JEDNOM MJESTU!"

Varaždin, 29. rujna 2017., Trg kralja Tomislava, 12:00 - 17:00 sati

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta provodi javna događanja pod nazivom „Sve na jednom mjestu“ s ciljem predstavljanja mogućnosti različitih instrumenata unutarnjega tržišta EU-a koji su na usluzi našim građanima, poduzetnicima i javnoj upravi. 

Ciklus javnih događanja je započet u Zagrebu u subotu 9. rujna o.g., nastavio se u Osijeku 22. rujna, te će se održati i u Varaždinu 29. rujna, Rijeci 13. listopada i Splitu 27. listopada. Uz javno predstavljanje  instrumenata unutarnjega tržišta EU-a koji su na usluzi građanima, gospodarstvenicima i tijelima javne uprave, u suradnji sa Hrvatskom udrugom poslodavaca će se održati  i stručne prezentacije za gospodarstvenike „Instrumenti unutarnjeg tržišta EU za lakše poslovanje gospodarstvenika“. Dodatne informacije vezano uz stručne prezentacije i upute za prijavu dostupne su na linku:  http://www.hup.hr/29092017-prezentacija-instrumenti-unutarnjeg-trzista-eu-za-lakse-poslovanje-gospodarstvenika-skupstinska-dvorana-palaca-varazdinske-zupanije-1kat-franjevacki-trg-7-varazdin-0830.aspx 

Pozivamo građane da nam se pridruže u Varaždinu  29. rujna 2017. godine od 12:00 – 17:00 na Trgu kralja Tomislava na kojem će doznati brojne informacije  o pravima potrošača, digitalnom gospodarstvu, e-računu i e-potpisu, kako pokrenuti poslovanje i pružati usluge ili plasirati vlastiti proizvod na tržišta drugih država EU-a.

Saznajte koja su vaša prava u okviru unutarnjeg tržišta Europske unije, kako ih ostvariti i kome se obratiti.

  • Kodeks EU o pravima na Internetu
  • Prečac kroz rokove
  • Potrošači - upoznajte svoja prava
  • Vodič kroz nacionalni program zaštite potrošača 2013.-2016.