Uvjeti korištenja - MINGO stranica- zaštita potrošača

Opći uvjeti korištenja

Korištenjem ove internetske stranice smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja, te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Sve informacije dostupne na stranicama su isključivo informativnog karaktera. Bilo koji podaci ili dijelovi bilo kojih podataka dostupni na ovoj stranici ne smiju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećima bez prethodnog pisanog dopuštenja Ministarstva gospodarstva(u daljnjem tekstu: Ministarstvo).

Ministarstvo ne odgovara za sadržaje na stranicama na koje se povezuje, s obzirom na to da ne može utjecati na njihov sadržaj. Isto tako ne odgovara za raspoloživost tih stranica.

Odgovornost korisnika je da učini sve potrebno za korištenje raspoloživih načina zaštite od virusa ili drugih opasnosti koje proizlaze iz korištenja interneta.

Ministarstvo neće ni na koji način biti odgovorno za materijalni ili nematerijalni gubitak ili štetu nastalu korištenjem ove stranice.

Ministarstvo zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja na stranici bez obveze prethodne najave. Ministarstvo nije odgovorno za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Ministarstvo zadržava pravo promjene Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovorno za moguće posljedice koje su proizašle iz takvih promjena. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na web stranici.

 

ANKETA

Kupili ste proizvod putem interneta. Ugovor možete, bez objašnjenja, raskinuti u roku od 14 dana?
REZULTATI ANKETE
  • Kodeks EU o pravima na Internetu
  • Prečac kroz rokove
  • Potrošači - upoznajte svoja prava
  • Vodič kroz nacionalni program zaštite potrošača 2013.-2016.